Hon är dum i huvudet..

Vår svenska lärare fick damp på mig&caroline idag "igen", men idag var det inte vårt fel.. men jag har kommit på vad rumpnissen heter (karin) tror jag det var ;p  hon är verkligen dum i huvudet .. :O


Min lille katt är på djursjukhuset med feber och ngt fel på ögat.. Han kan inte öppna ögat, så han ska stanna tills imorgon med dropp under natten. Imorgon ska de försöka öppna hans öga och se vad som är fel.. hoppas det inte är ngt allvarligt :/ <3.  Love u contradoor :) <3. Namnet på katten kommer från min lillebror men det är ganska sött på den lille skiten :) . Lite orlig är jag faktisk :/ ..

 

Nej , nu mååååste jag verkligen sova. Känner mig inte helt 100. Mår lite dåligt :/ Hoppas det går över nu när vi har praktik :)

Praktiiik imorgon ;) <3.


Plugg..!

Förhör imorgon i Svenska B. Det är så otroligt tråkigt med skolan ( teoretiska ämnen) . Men som tur är så är det bara 1/2 hår kvar typ :)  SKÖÖÖÖNT !

Nu känner jag mig väldigt desperat efter att lägga in bilder igen, men var är min usb sladd?! . Självklart är det ingen vanlig usb som alla andra har utan en helt annan, Men får väll leta lite så man får upp sina bilder igen :) .

Tur att man blir informerad om när man ska ha klassfoto ?. Men var med iaf , så får ta det som det kommer ;p . haha ;D. man kan iaf hoppas på svart/vit ;p . hahaha ..

nej , upp & plugga , sen snacka skit med lilla söta mammii <3 .

God natt <3

råkade somna. .

Kom hem från skolan och råkade somna. Vaknade till av att pappa ringde, Ska iväg och fika med hoom nu snart. Men jag har nog sovit i 1-2 timmar :(  .  Men nu ska vi ut på Berg´s och fika :) 

Skolan !

 
Nu sitter jag, caroline & malin i biblan för att arbeta (a) .  Jag & caroline är inte klara med vårt arbete som ska vara inne imorgon men vi hinner ;D . Medan hon sitter och läser lite så bloggar jag en snabbis :D . Jag känner att jag inte vill sitta i biblan mer utan jag vill in i caféterian eller ngt annat.

Det blir mer bloggande senare så vi hörs då :)  hejdåå ;D <3


Godnatt :)

Nu är det väll dax att säga godnatt till datorn. Sitter och pratar lite med carro i tele, alltid lika härligt att prata med henne :) <3 daton har lite problem och lever ett eget liv ikväll. Imorgon ses vi carroooooo <3<3<3 Godnatt & sov gott <3

Män som hatar kvinnor.

Igår kväll såg jag på filmen "Män som hatar kvinnor". Jag brukar inte vara glad för svenska filmer, men denna var riktigt bra ! Jag tycker verkligen att ni alla borde se den :)  Nu har 2:an kommit ut på filmen också "Kvinnan som lekte med elden" Den måste också ses efter att jag tyckte om den första riktigt mkt :) Tänker inte berätta vad den handlar om för jag tycker att  ni borde se den själva. Jag vet , jag vet det är en svensk.. men så tänkte jag också. SE DEN !! :D

Hemma hos mamma och ska snart äta morotskaka ;D mmmh, va gottit ;D <3 Mamma tycker om att baka och jag tycker om att smaka :) . men vad han man annars än dotter till ? ;) . Nej, nu kommer snart mamma hem, hon har varit och köpt kebab till henne och min lillebror, Fy va äckligt med kebad ;p .  haha , jag tar väll ett glas proviva eller ngt annat gott :)

Imorgon så är det dax för skolan igen.. kul att träffa alla människor igen, ( är ju bara i skolan 2 dagar i veckan)

Ja, jag har ju glömt berätta om praktiken på s/s swea. Men det går jätte bra och där är riktigt bra personal :) . Trivs grymt bra får jag ju säga :) .  Nej nu orkar jag inte skriva mer jusst nu ;p kankse kommer ett godnatt inlägg senare :)


Obsessed..

 
Mamma vill att jag & hon ska börja på pilates för att få vackra kroppar, och Ja , jag vill faktiskt börja, trött på min kropp.  Hur många som än säger att den är bra som den är.. Nej , jag är inte nöjd och det är jag som ska nöjd :)
Så mamma, let´s go , vi börjar träna, även du redan har en kropp som en modell mamma <3 .  I love you mammii <3 <3 <3 .

Här får ni en av låtarna som jag lyssnar på ikväll :)


Några tips ? :)

 Fredag: var ute och tog lite och dricka , sen hjälpte jag bojjo att vinna på atomaten, eller ja , jag klickade rätt så han fick bonus, Sen skulle jag försöka , men gick minus ( som vanligt när jag spelar ) . Men det var en trevlig kväll ändå :)

Idag har jag varit hos jeanette och sånt :) Hjälpt henne med lägenheten & ätit pizza och sånt gott :) 
 Tack för en härlig dag <3 -

Nu har snart hela helgen gått och jag känner att jag inte gjort ngt speciellt, utan bara slappat , Som man också behöver ibland.

Känner mig lite förvirrad för tillfället, både ut&in  Men det fixar sig ;D . (mamma , bli nu inte orolig för mig <3 )

Pappa var i ullared i fredags och jag kände verkligen av mitt shoppingberoende när han kom hem ..
Han kom hem och satte ner sina påsar. Jag frågade om han köpt ngt till mig, men han erbjöd en påse geléhallon(Öööörrk  :O )   Men jag kände verkligen att jag ville shoppa, att jag skulle ha ngt som var Nytt , i de tillfället kände jag bara att jag kunde börjat gråta när som helst, men jag gjorde inte det , Men fyfan... om jag så hade köpt ett linne eller ett totteband vad som helst som jag kände var nytt. Men efter ett tag gick det över. Men ni fattar inte hur jobbigt det är att känna att man MÅSTE handla.. hur ska jag lära mig att spara ?

Några tips hur man sparar pengar ? :)


WOOW ! :O

 praktiken idag också .
Under praktiken kom en kille på 21 år in.
Han skulle va i disken, riktigt sötnos :)  haha.
6 veckor kvar på praktiken :)

Caroline , I Love You Sweetheart :) <3

God kväll !

Efter att ha vilat i nästan 4 timmar så kom jag iväg till faster i landskrona :)  Hon bjöd på kaffe&muffins, hon bakar nästan alltid något gott när man kommer ner, Men som ni kanske vet är jag en gottegris, även det inte syns så tydligt på figuren ;p .

Imorgon blir det praktik från 09- ?? .
Sen får vi se i resten av veckan vad som händer :)  .

Jag ska väll försöka sova snart, får se hur det kommer gå efter min middagsvila ;( .
Ska lägga mig på massagekudden för har lite ont i nacken :).

Nu håller min mobil på att krasha helt , så otroligt trött på den.. :O Skit mobil ! !


Poppisar :)

 Jag vet att jag blivigt dålig på att lägga ut bilder , men jag har tappat bort usb sladden :/ . Tror jag har den hos mamma men är inte säker , men får kolla det ngn dag ;p .

Kom hem från skolan efter att ha prövat studentmössor och sånt.
När jag&carro skulle hem från skolan så tänkte vi att vi kunde gå in och kolla på balklänning . Och jag hittde 1 jag verkligen tyckte om men vi  får se :) . Den är vinröd, och jag är jätteosäker på färgen , men guuud vilken kropp jag fick i den ! :D 

Nu ska jag äta upp min skål poppisar ( popcorn )  sen vila lite :)
Skriver ikväll :)  <3

Dax igen ! :)

Nu är det dax för att sova igen, Eller já.. har inte sovit så mkt nu förtiden men ska sova tidigt idag :)
Mamma har köpt en dvd (little fish) ska väll se den innan jag somnar också :)


Jag har typ fått en pil i pannan nu, vet inte varför jag är på flipp humör hela tiden. . Men vår svenska lärare ville slänga ut oss för vi satt och små pratade för att vi engagerade inte oss i lektionen. Men bra då att de som låg och sov på bänkarna gjorde det :) Men hon ÄR lik en rumpnisse (a) (förlåt *hennes namn kommer jag inte ihåg*) .

Imorgon ska vi pröva studentmössor.. Snart får man börja träna lite så man kommer fint i balklänningen :). Men det funkar, har inte jätte mkt att träna bort.. Lite fett från magen sen FÖRSÖKA få lite större rumpa ;P. Om det nu går ;) <3.

Nu ska mamma in och kolla lite om sin gamla klasskamrat (anna Anka ) .

God Natt & Sov Gott <3
LOVE <3
Xoxo

Guuud jag är förälskad ! <3

Jag har kommit på att det finns nog ingeting som kan få en på så bra humör som att kolla på kläder . Gud man blir både lycklig och kär. Hela garderoben är full av kläder, ( och menar FULL) . och kläder i förvarningslåder under sängen kläder hos mamma. jaa, klääder överallt, men får aldrig nog :D.
Mamma visade mig en ny sida med kläder. Guuud , det är såå härligt.
Jag kommer aldrig få nog med kläder. Det är min största kärlek. Hittade en riktigt bra hemsida och billigt. :I . kollade i

varför ?

 

I miss you baby, it is difficult to see what I missed.
Now I know and can not let my thoughts about you.
Nobody says it would have been good anyway, but I think it would.
You are great, perfect,
why I let you just walk?


Jag saknar dig. (v)

Igår kväll :)


Igår var jag och pappa ute och kollade på Angelos & Thao´s nya hus. Det är ett stort pojekt de har framför sig, men de fixar de : ) . 

På kvällen blev jag&pappa sugen på schnitzel och bestämde oss för att gå ner till edelweiss och äta. 
Det var så otroligt goooooottt  ! :O .  men mätt blev jag :) som vanligt ;D
Sen vidare ut på stan och festa ! 


 
Vid 2-3 tiden idag ska jag ner till farmor med släkten, hon har fyllt 57 och har ett litet kalas :,)  men smörgåstårta, 1 med tonfisk&räkor och en med rostbiff. Men säg vafan du vill. kvittar ändå vad jag säger sålänge du ALLTID ska ha rätt, jobbigt att låta ngn annan ha rätt ngn gång ?! . .

Får se vad som händer ikväll, ska ju jobba imorgon ?! :O . så tråkigt, men kankse blir utgång ändå ikväll igen :) ..


AJ !



Vaknade vid halv 2 inatt av att mitt finger gjorde så jäkla ont. Igår på praktiken fick jag de taggarna från där man river av pappret rakt upp under naglen !  :O AJ ! .  och idag är naglen helt blåå och fingret rött och svullet :´/ .
Jag hade så ont i mitt finger i natt och kunde inte somna om förrens vid halv 5 och skulle upp vid 7 .. men uuups, jag försov mig lite (a)

Idag händer det väll inte jätte mkt utan ska plugga lite till provet på måndag :I . Inte kul med prooov, Örk ! :O


Anna ANka !



Vad tycker ni om den nya serien?  jag har själv inte sett den mer än å reklam, men jag har fått en intryck av att det inte står rätt till för tjejerna.
Mamma ringde mig igår och berättade att hon kände igen anna och ville veta hennes efternamn innan hon var gift ;p . När hon sen kom fram till vad hon hette innan hon gifte sig ( Anna Åberg)  så kom mamma på att de har gått i samma klass i gymnasiet ?! .  Jag bara woooow ! :D .  ganska coolt tyckte jag .  fast kvinnan verkar lite stööörd :)


Skolan, som vanligt !



SKOOOOLAAAAN! :/  tråkigt som fan ! :I , skriver mer ikväll för lektionen börjar snart :/


Slut för idag :)


 Nu är praktiken slut för idag :) Vi var en person mindre men det funkade jätte bra ändå :) Och det är underbar personal och de har verkligen min humor ;D . haha, lite torr ibland med det är bättre att skratta mycket än att vara en sån torris ;)  .
Fick ett jätte bra råd av chefens fru om en ansiktsbehandling, Lät riktigt härligt :)
fotbad och te till en förberedan. Sen blir det färgning av ögonfransar och ögonbryn och efter det 90 minuters bendling med krämer och massage för anisktet. Kostar bara runt 300 kr. Riktigt sugen blev jag och funderar faktiskt på att testa det :) .

Känner att min mobil behöver lagas, har haft den snart 4 månader och den dummar sig redan. Den ska fungera som en dator men å,ä och ö är jätte sega så skriver man ett medelade så kommer de i fel ordning i meningen :(.
Men vi får se när jag får tid att lämna in den. Lite synd att man köpt den och har abonemang i 2 år ;o .

Caroline bad min om råd idag, men hon vet mina problem så jag kunde inte ge så bra svar till henne ;/  Förlåt snäckan <3 . Men du är min bästa vän gumman <3 Jag kommer alltid att finnas här för dig och alltid ställa upp för dig i vilket väder som helst :) .  I love you sunshine <3


:) <3


Vaknade vid 11 tiden imorse, hade egentligen tänkt sova längre för jag somnade inte förrens vid 3 inatt.
Även idag dax för praktik 16.00 - ??.?? 
Håller på att fixa massa små saker innan man ska ner dit :).
Ska försöka blogga igen sen när jag kommer hem från swea, om jag orkar :)

Mamma , jag älskar dig mest ! <3.  du är den absolut bästa bästa bästa mamman man kan ha :)
Jag vet att vi kan va lite irreterade på varandra, men vi börjar alltid skratta och kan inte vara sura så länge.
Du  är verkligen BÄST mamma !  Jag älskar dig /  din dotter :) <3


Trött :/


Praktiserade från 17.00-22.00. Inte en jätte lång dag men en intensiv.
 Hade många bokningar men det va väldigt roligt :) .
Börjar känna mig hungrig men orkar inte tillaga något nu, så det får lite frukt&grönt. :)
Som ni kankse förstått så har rökningen inte gått alls bra , och är faktist besviken på mig själv att inte klara det. Men får väll ta nya tag och försöka igen :)
Så skönt att få snacka med dig , saknar dig och du är riktigt underbar . men som vi sa, alla går vi olika vägar . Vissa tar en och ångar sig och försöker dra sig tillbaka, men då är det försent .  Men that´s life.

Lite tråkigt är det att bara träffa carro typ 2 dagar i veckan ! ;o .
Och ni som känner mig vet att jag älskar att prata! :) och då kan ni bara tänka er hur mkt jag verkligen pratar under måndag&tisdag med carro. Guuud , när man tänker efter är inte flabben stängd en minut :).

Jag hatar verkligen den ipred lagen ! guud lika arg blir jag varje månad typ, Inga låtar på mobilen typ. bara gammalt skit som ligger och dammar ! ;o- och gå in på internet för att lyssna kostar förmögenheter ;p .

Nej , nuu ska jag verkligen gå och lägga mig :)
God natt & sov gott :) <3


Praktik!

 Snart är det dax att röra sig mot praktiken.  börjar 17.00-??.?? .  SWEA ! <3

Ja, eller nej?



Hm, ska man välja och ändå såra den andra?  eller ska man stanna som man har det nu ? .  Det är svårt för jag fick mitt erbjudande, ett jag aldrig mer kommer att få på de andra stället. U know. Men jag har sagt 1 år nu att får jag erbjudandet tar jag det.  men allt förändrades, det var inte så lätt som jag trodde att bara välja.
Hjääälp mig :P
 


Hm :/

 Lite jobbigt nu dessa två dagarna, har haft så satans ont i magen.. ( uppe vid buken) Och jag orkar inte ha mer problem med den. Det ända jag gjort nu i 2 dagar är typ att ligga och vila för det gör sååå ont.


Även andra dagen på apun var bra . :)  Riktigt rolig och träffade nya människor idag med :) Det känns verkligen bra att vara där , alla är snälla och trevliga :) Men jag är lite rastlös av mig och vill ha ngt att göra hela tiden . Men idag sa de till mig att ta det lugnt att prata lite med andra för det fanns ingenting att göra :/ . Men lite rast behöver man också . Men Vi jobbar bra och snabbt så tiden kommer när man inte har fler saker att göra :)

 


Första dagen :)

 Detta var första dagen på apun, Jag fick min apu på s/s swea. Och måste bara berätta att det är skit roligt och fantastiska människor som jobbar där :) .  Och nu i 10 veckor framåt ska jag va där ons-fre och kan hända att det blir helg och kväll :)  Men det spelar ingen roll :)  Men Det är verkligen roligt där :)



Skolan !

Sitter i skolan med Caroline och ska börja med samhället.
Vi ska jobba om konflikter runt omi världen. Jag tror vi valde Etiopien ! ;o .
Det blir en lååång dag i skolan idag, vi slutar inte förrens vid 16.35 ;o .







RSS 2.0