Hungrig ! :O

 Lagar mat hos pappa idag till ett helt gäng, men det är bara kul ;) det blir potatisgratäng och kotlett, sås och tillbehör :D .  Snacka om hungrig, men det är ett tag tills det blir mat :/

Snart spelar Hif-Mff .  Vilken match ! ;D . <3

 Skolan idag igen och du gubben ,  det va väll ett bra erbjudande att jogga sen en dusch  ? ;D . Låter ganska bra, men bäst lät din frukt tallrik ;D GOTT!  :D .


Många olika saker på samma gång.


Var i stan idag och skulle kolla lite kläder. Hittade inte så mkt som jag tänkt mig . Men jag hittade ett par jeans för 50 kr. BILLIGT!! men jag köpte inte de, för jag vet inte riktigt om de satt som jag tänkt mig. Så enligt mig spelar inte priset ngn större roll. Sitter de inte bra så köper jag inte de.  Jag måste kolla igenom alla mina kläder också. Har satans mycket kläder och använder inte änns hälften ;p . ( I know ,  men jag är tjej ) .



Kändes mkt bättre idag , även jag vet att jag aldrig skulle :) . Caroline varnade mig från början , men jag kunde inte låta bli..   ( I miss u )
Tänker jag göra rätt ? ; / 
Men beslutångest.. Varför kan allt inte bara flyta på? . Hur vet man att man gör rätt?
Jag fick höra igår att vilka val man än gör är alltid rätt för det är hur man känner,, Men varför mår man dåligt efter vissa och ångrar sig efter andra ? .


 Måste bara få berätta hur fantastisk min faster är.
Min faster Annette bryr sig om allt och alla. Hon har ett hjärta av guld och så otroligt underbar.
Vi kan snacka om allt, och du har alltid så kloka och bra svar.  För dig är vi alla lika mkt värda och alla värda ett liv, t.o.m alla djur du räddar när tex jag vill döda dem. Du är ett mirakel för värden annette :)  jag är riktigt glad att du behandlar alla i din närhet lika, Det är inte många som behandlar mig och min lillasyster lika. Jag och min syster är så olika att man älskar en och hatar en typ.. Men inte du ! 
Jag älskar dig min favorit faster :) <3




Det börjar bra ?



 Andra dagen i skolan började väldigt bra, eller vad säger du caroline ? Vi kollade på schemat och satt och väntade.. efter lång tid ringde vi våra klasskompisar och frågade. då hade vi kollat måndagens schema och var 30 min försenade. ojdå :/

"du" berättade en sak för mig igår som kom som ett slag i magen. Jag vet inte riktigt varför. Men jag kan ej förneka känslorna som varit..  Och fick då ett slag i magen. Jag kan inte sluta tänka på det .  För du finns kvar i mig, (Jag kan ej säga ngt annat) .  jag saknar dig faktiskt, du är underbar :) <3 Men men that´s life .

Snart ska männen iväg och spela fotboll och skit :) .  Men vi kankse hörs ikväll, om det finns en liten tid över :) 

Sova !



Hemma från carro och dax att sova snart :) .  Upp och jobba imorgon :/ , men alla behöver vi pengar =) .
Rökfri i 2 dygn nu :) FiFan vad jobbigt det är , allt man tänker på är cigg. . Om man kollar på fotboll springer det runt 22 cigg och letar boll. Tittar man på ngn serie så är det alltid ngn som röker , samma sak om man är ute :( ..
Men man lär sig att leva utan det. Men såhär rastlös som jag är nu är sjukt , städar tills 12 på nätterna , målar naglarna 2-3 ggr om dagen. Guuud så sjuuuk man blir utan cigg.. ( vet ni vad) .. det hade varit sjukt gott med bara ngt bloss (a) .
Nej slut för idag , nu ska jag sooooova ! . God natt <3 Xoxo

Grattis hjärtat ! <3

Grattis hjärtat ! <3 .  Äntligen blir du 18 år :)  Hur känns det ? :D
 Jag kommer hem till dig senare och hälsar på :) <3333
Och du ? snart är det skola , och du kommer inte slippa mig 1 sek ! ;D <3
 I LOVE U MY SUNSHINE!<3


Ouuuf !



Hemma från paddlingen. Efter att ha suttit vid brasan i flera timmar dag ut & dag in   :)  Kroppen behövde verkligen komma ut i naturen och koppla av.  Det har varit ganska mkt nu under sommaren :) .

Måste bara säga att är på väg att sluta röka , visst detta är första dagen men den är FÖRJÄVLIG ! . ,  frågan är om det verkigen är värt att må sådär ?! . Men vi får väll försöka iaf :) <3

Imorgon fyller min pudding år :)  Ängligen 18 gumman ! <3 .  Puben som gäller , ´shake on the dansfloor`

Resan till barcelona är bokad och nästan klar :) dit och kolla fotboll och ta en låååång shopping runda :)  som ni kanske förstår så älskar jag att shoppa :) 

Snart dax att komma ut :)


Snart dax att paddla :)


Hejdå hbg :)



Nu ska vi till Lund och köpa tält :)  Heeejdåå :D

RSS 2.0