Vill tillbaka ! :/



Kom hem från Kroatien nu i måndags (igår) . Och vill bara tillbaka . Jag vill inte vara i Sverige !
Men ja, Vi hade alla en underbar tid i Kroatien och ska väll snart planera ngn ny resa :) . På vägen hem därifrån så skulle vi köra genom slovenien och man var tvungen att köpa ngt pass för att köra i landet, men det stod inga skyltar om var man skulle köpa de så vi missade de. Och i SISTA tullen så tog de oss, och berättade att de kortet vi skulle köpt kostade 6.50 £ men vi fick böta 150 £.  Min faster blev riktigt förbannad och de ringde efter polisen och bla bla bla, men pappa fixade så de återkallade polisen och vi kunde åka vidare.  Men hela resan där nere var perfekt ! ! .

Ojdå :/

 Jag har märkt att jag har blivigt jätte dålig på att blogga igen. Jag vet inte hur det kommer sig , men det är väll tiden och lusten till allt nuförtiden. Det har inte hänt så jätte mycket så sistonde, mkt jobb, skola osv.  Imorgon blir jag och emmelie 18 år :)  JIPPIIIE ! . och grattis sunshine <3. 
Var och växlade in pengar idag till vi åkte. Gud vad det känns som om man får lite pengar.. :) . Men det räcker gott och väl ! :D 

RSS 2.0